Vrijwilligerswerk op de club

Binnenkort starten drie deelnemers van Refugee Team als vrijwilliger bij de facilitaire dienst van FC Eindhoven. De deelnemers gaan onder meer aan de slag met het schoonmaken van de supporters- en spelershome, de tribune en de kantine. Ook gaan de deelnemers koken voor de spelers en werknemers van FC Eindhoven.

Naast het doen van structureel vrijwilligerswerk bij de facilitaire dienst staat er op de planning om meerdere keren per jaar met grotere groepen deelnemers te helpen bij evenementen van FC Eindhoven. Bijvoorbeeld bij wedstrijden, clinics en fandagen.

FC Eindhoven foto 1
FC Eindhoven foto 2

FC Eindhoven Maatschappelijk

De samenwerking met FC Eindhoven past binnen de ambitie van de club om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten in Eindhoven en omgeving. Onder de naam ‘FC Eindhoven Maatschappelijk’ organiseert FC Eindhoven zelf activiteiten, maar werkt de club ook samen met andere organisaties om sociaal-maatschappelijke projecten te kunnen bewerkstelligen. Talentontwikkeling, re-integratie, educatie en vitaliteit zijn belangrijke onderwerpen voor de club.