x

Winnaars in integratie

Bij Refugee Team zijn we ervan overtuigd dat vluchtelingen een volwaardige plek verdienen in Nederland en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Daarom ondersteunen we bij hun integratie van huissleutel tot betaald werk.

Via persoonlijke begeleiding, actieve workshops en vrijwilligerswerk zorgen we er samen voor dat zij zelf de regie kunnen nemen in het opbouwen van een toekomst in Nederland. Vanaf dag één meedoen, dat is het doel.

We hebben een vernieuwend inburgeringsprogramma, begeleiden naar werk of een opleiding en brengen Nederlanders en vluchtelingen met elkaar in contact. Ook ondersteunen we bij de opvang en geven we workshops over integratie aan werkgevers en onderwijsinstellingen.

Sociale onderneming

Refugee Team is een sociale onderneming. Dit betekent dat we net als iedere andere onderneming een product of dienst leveren en een verdienmodel hebben. Geld verdienen is echter niet het hoofddoel. Het is een middel om op een duurzame manier ons te kunnen blijven inzetten voor onze missie.

Lees hier hoe wij garanderen dat deze missie voorop blijft staan in alles wat we doen.

Rick Kwee