Word Video Vriend!

5 weken fun en sociaal contact

*INSCHRIJVING IS GESLOTEN*
In 4 dagen hebben maar liefst 315 Video Vrienden zich ingeschreven 🙋‍♂️🙋‍♀️. We gaan snel aan de slag om iedereen te matchen! Er komt waarschijnlijk een tweede ronde. Houd onze social media kanalen in de gaten!

---

Meer afstand van elkaar betekent helaas ook minder sociaal contact. Maar dat hoeft niet zo te zijn vinden wij! Nu we bijna allemaal thuis zitten, is dit hét moment om op een andere manier met elkaar in contact te komen.

Wat extra leuk is aan Video Vrienden is dat je gematcht wordt aan iemand die nog niet zo lang in Nederland woont. Het is daarom niet alleen heel erg leuk en gezellig, je helpt iemand ook met het oefenen van de Nederlandse taal.

whatsapp video buddy call vriend

Waarom?

Deelnemers bij het Refugee Team zijn tijdens onze programma's altijd actief met de Nederlandse taal bezig en ontmoeten veel nieuwe mensen. Nu alle evenementen zijn afgelast, wij niet meer in groepen samen kunnen komen en taallessen stil liggen is dit niet meer mogelijk. Wij zitten daarom niet stil, maar lanceren een creatief alternatief: Video Vrienden!

Zo werkt het:

Via bovenstaande knop kan je je tot vrijdag 27 maart 12:00 uur aanmelden. De zaterdag er na ontvang je via Whatsapp je match op basis van je leeftijd en interesse. 5 weken lang ontvangen jij en je Video Vriend iedere maandag via Whatsapp een week-opdracht. Hierin staat een onderwerp waarover jullie op donderdag kunnen praten met een aantal bijbehorende vragen. Daarnaast verzamelen we elke week al jullie 'thuis-blijf-tips'; van de beste Netflix-series tot aan heerlijke gerechten om te koken. Iedere vrijdag ontvangen jullie vervolgens onze Top-10!

Een half uurtje per week

5 weken, een half uurtje per week: aan het begin van de week even de weekopdracht voorbereiden en en op donderdag video-bellen.