x

Nieuwe collega's: Jans Berden en Josie Berkx!

Coördinator Tussenvoorziening & Coach Tilburg

Per 1 december zijn maar liefst twee nieuwe collega's gestart. Jans wordt de coördinator van de tussenvoorziening in Tilburg en Josie komt ons versterken als coach in Tilburg.

Jans: "In 2020 leerde ik Refugee Team kennen als een jonge en inspirerende organisatie. Vanuit mijn toenmalige baan werkten we samen rondom het project Video Vrienden. Nu ik Refugee Team een tijdje gevolgd heb, heb ik veel zin om samen te streven naar een inclusieve samenleving voor iedereen. Vanaf 1 december werk ik parttime als coördinator in de realisatie van de tussenvoorziening in Tilburg."

"Naast mijn werk bij Refugee Team ben ik junior onderzoeker bij de Erasmus Universiteit. Ik woon in Rotterdam, studeerde maatschappelijk werk in Breda en culturele antropologie in Nijmegen, en ben blij om nu voor mijn werk in Tilburg aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en musea. Ook doe ik aan spinning."

Josie: ''In mijn rol als coach help ik onze deelnemers met hun inburgering. Ik ondersteun en help hen met het opbouwen van een toekomst in Nederland. Na ervaring te hebben opgedaan met de inburgeringswet bij DUO was ik klaar voor de volgende stap. Het werken met en voor de deelnemers geeft mij energie en ik hoop dan ook veel voor ze te kunnen betekenen. Ik ben blij dat Refugee Team mij deze kans heeft gegeven en dat ik deel mag uitmaken van hun team!"

"Naast mijn werk kijk ik graag films, speel ik videospellen en kijk ik 's nachts met mijn telescoop naar de sterren. Ik luister graag naar muziek, wandel door de natuur en hou van een regenachtige zondag op de bank.''

Welkom, Jans en Josie!