x

Nieuwe collega's: Ingrid van Nieuwburg en Judith Huysmans!

Office medewerker en projectmanager

Refugee Team blijft maar groeien! Deze maand startten maar liefst twee nieuwe collega's: Ingrid en Judith. Ingrid gaat aan de slag als office medewerker en Judith als projectmanager.

Ingrid: "Sinds een stage bij VluchtelingenWerk wil ik graag iets betekenen voor vluchtelingen in Nederland. Na een aantal jaar in de commerciële wereld gewerkt te hebben, kreeg ik zes jaar geleden de kans om met alleenstaande minderjarige vluchtelingen te werken. Ik ondersteunde in die functie zowel mijn collega's als de jongeren zelf. Bij Refugee Team ga ik aan de slag als office medewerker om het team te ondersteunen met administratieve, facilitaire en organisatorische zaken. Naast mijn werk volg ik een studie tot sociaal juridisch dienstverlener. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om musea te bezoeken, stedentrips te maken en terrasjes te pakken."

Judith: "Voordat ik voor Refugee Team kwam werken, heb ik veel verschillende dingen gedaan. Ik ben o.a. 12 jaar zelfstandig geweest in de wereld van sporten en reizen. Daarna ben ik in verschillende bedrijven als projectmanager aan de slag gegaan. Binnen Refugee Team stap ik ook weer in de rol van projectmanager, waarin ik hoop heel veel mooie dingen neer te kunnen gaan zetten. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke hardloper. Daarnaast word ik heel blij van plantjes stekken en af en toe een mooie reis maken."

Welkom, Ingrid en Judith!