x

Nieuwe collega's: Ingi Veugen & Mona Kharrat!

Coaches in Venlo

Maar liefst twee nieuwe collega's voor onze nieuwe locatie in Venlo: Ingi en Mona. Beiden gaan aan de slag als coach om onze deelnemers in Venlo te ondersteunen en te begeleiden.

Ingi: "Met een achtergrond in culturele antropologie en ervaring bij VluchtelingenWerk Nederland wil ik graag bijdragen aan het verbeteren van de integratie van nieuwkomers. Zodoende ben ik afgelopen week gestart als coach op onze nieuwe locatie in Venlo, waar ik verantwoordelijk ben voor het ondersteunen en begeleiden van statushouders. Ik kijk er ontzettend naar uit om te werken aan een zelfredzame en succesvolle toekomst voor onze nieuwe Venlonaren!"

"In mijn vrije tijd ben ik soms uren in de keuken te vinden. Ik probeer graag nieuwe recepten uit en organiseer graag etentjes voor vrienden en familie, maar voor een bezoekje aan een restaurant ben ik ook altijd te strikken. Vooral als een kaasplankje onderdeel is van de menukaart!"

Mona: "In Syrië heb ik zes jaar als wiskundedocent in het middelbaar onderwijs gewerkt. Toen ik naar Nederland kwam, heb ik als vrijwilliger bij Stichting Manresa, KanDoen, Nova Curae, Incluzio en Humanitas gewerkt. Nu ga ik bij Refugee Team aan de slag als coach om statushouders te ondersteunen en te begeleiden, zodat zij sneller en beter kunnen integreren in Nederland. In mijn vrije tijd lees ik graag of ga ik de natuur in."

Welkom, Ingi en Mona!