x

Nieuwe collega: Josi van der Weel!

Nieuwe collega: Josi van der Weel!

Refugee Team heeft een nieuwe collega! Gisteren is Josi gestart als coördinator. In deze rol wordt Josi verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze samenwerkingen met maatschappelijke partners en werkgevers. Ook gaat ze onze coaches ondersteunen in het begeleiden van onze teamleden naar een werkervaringsplek, stage of baan.

Josi werkte hiervoor als communicatiemedewerker bij Stichting Nieuw Thuis Rotterdam (SNTR), een organisatie die 200 Syrische gezinnen helpt te integreren in Rotterdam. Ze was hier verantwoordelijk voor zowel de interne communicatie richting de gezinnen als de externe communicatie richting partners en overige geïnteresseerden. Josi: "Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan als coördinator bij Refugee Team en ik ben blij dat ik opnieuw statushouders mag begeleiden naar een duurzame toekomst hier in Nederland."

Zie jij kansen voor onze teamleden binnen jouw bedrijf/organisatie? Of wil je kennismaken met Josi? Neem dan contact met haar op via josi@refugeeteam.nl.